diumenge, 24 d’agost del 2008

Vacances

El calendari lectiu s'atura 15 dies a ple hivern. Són les "vacances de Nadal" que a Buenos Aires passen a finals de juliol i principis d'agost. Sense llumenetes al carrer, clar està, però en definitiva, vacances d'hivern en les que m'han visitat el Jordi i la Ma. Àngels i hem aprofitat per voltar una mica... Uns dies més tard, s'afegeix l'Aleix, just a temps per anar a Misiones, moltes de les fotos són seves.

El "Subte A":
(diuen al Casal de Catalunya que el va portar a Buenos Aires Francesc Cambó i, sens dubte, encara és el mateix)

"Los jueves en la Plaza", amb Las Madres:

Caminito:

La Península Valdés:
Uns 1500 cap al sud, aquesta península crea un golf amb unes condicions que fan que les balenes antàrtiques hi vagin a reproduir-se.

Imatges de la Patagònia:

Misiones:
La província de Misiones es al nord. Allà on s'ajunten els rius Iguazú i Paraná creen la triplefrontera entre Brasil, Paraguay i Argentina. Compta amb el Parc Natural d'Iguazú i unes impressionants cascades. Al Puerto d'Iguazú hi ha 96 hotels, però si et desvies només 150 metres de la carretera asfaltada per on circulen els "micros" dels turistes, et trobes amb un poblat Guaraní. El nom de la província prové d'una història que convé no oblidar i que Roland Joffé va plasmar a la pel·lícula "La Misión". Però aquest és un tema per dedicar-li un altre apunt especific al blog...




2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies.

Anònim ha dit...

Nanu!!! Unes fotos brutals, la veritat és que el paistage ho posava de puta mare!! No sé però aquest any o a principis del vinent crec que hauré de fer un viatget per aquí a fer-te una visita, a més diuen que aviat i hauran altres molinecs per l'Argentina ji ji ji!! A veure quan montem una colònia molinenca!!!

Apa disfruta de l'estada!!!!

P.D. La foto de tu sentat amb el cotxe sembla dels anys 60,... el millor detall la samarreta amb els Països Catalans i Euskal Herria!!!

Miquel